Hota traditionala Zanussi ZHT630W

Zanussi ZHT630W este o hota traditionala ce vine echipata cu un motor silentios si este incadrata in clasa de eficienta energetica E. Este un produs ieftin si reuseste sa ofere bune rezultate daca dorim o bucatarie fara aburi sau alte mirosuri atunci cand gatim.

Pe partea de design nu prea este nimic de adaugat. Este un aparat simplu, de culoare alba si care dispune de panou frontal pentru reglarea puterii si pornirea sau oprirea iluminarii. Filtru este unul pe baza de hartie si se poate schimba cu usurinta dupa o lunga perioada de utilizare. Montajul se realizeaza simplu daca doriti sa o inlocuiti pe cea veche sau daca aceasta este prima hota montata. Dimensiunile sunt standard in cazul multor modele si ar trebui sa se potriveasca in spatiul destinat.

Hota-traditionala-Zanussi-ZHT630W-300x300

Hota traditionala Zanussi ZHT630W

Motorul din componenta reuseste sa ofere o putere de absorbtie de de 170 mc/h, valoare suficienta pentru reimprospatarea aerului dintr-o bucatarie medie. Controlul pentru motor sau pentru becul din dotare se realizeaza in mod mecanic cu ajutorul butoanelor amplasate frontal. Diametrul burlanului folosit trebuie sa aiba 120 mm.

Cam astea sunt parerile pentru electrocasnicul Zanussi ZHT630W, ajutor de nadejde atunci cand gatim si vrem sa avem un aer curat in incapere. Comentariile citite pe pagina de comanda au numai note pozitive, iar unele persoane afirma ca este foarte silentioasa si pe treapta 3 a motorului. Va recomand acest produs la pretul de 189 lei alaturi de o garantie de 24 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *