Hota de perete inclinata Electrolux EFV80465OW

Electrolux EFV80465OW este o hota de perete ce dispune de un aspect destul de modern. Finisajul este unul simplu, dar usor de integrat cu celelalte piese din bucatarie. Observati si din poza atasata ca este vorba de o hota decorativa si nu una ce se incorporeaza in corpul situat deasupra plitei de gatit.

Stim cu totii cat de multe mirosuri se degaja in timpul prepararii mancarurilor si mai ales atunci cand prajim ceva la tigaie. Daca alegi o hota cu puterea de absorbtie potrivita poti scapa de aceasta neplacere. Chiar daca are un singur motor in dotare, modelul de fata reuseste sa absoarba pana la 625 mc/ora – valoare maxima obtinuta in treapta a treia.

Hota-de-perete-inclinata-Electrolux-EFV80465OW

Pentru iluminarea zonei de gatit avem incluse doua becuri cu halogen, pornirea acestora realizandu-se din cadrul panoului de comanda. Aici intalnim si butoanele pentru a selecta una dintre cele trei trepte pentru viteza motorului. Asadar, daca vrei o hota decorativa moderna ce vine de la un brand bun iti recomand  Electrolux EFV80465OW. Burlanul folosit pentru evacuare este unul ce se potriveste la majoritatea modelelor – are diametrul de 150 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *