Hota incorporabila si telescopica Heinner HTCH-440FS

Cu totii suntem in cautarea celei mai bune hote pentru bucatarie, fie ca este ea incorporabila, decorativa sau telescopica. Acest electrocasnic care trebuie sa existe in orice casa te va scapa de aburii ce se vor depune pe geam dar va ajuta si la evacuarea mirosurilor ce rezulta in urma prepararii mancarii.
Hota de care vorbim este atat incorporabila cat si telescopica, punerea in functiune facandu-se prin culisarea bratului catre exterior. Acest model il alegi atunci cand blatul de bucatarie se afla amplasat pe unul din pereti, hotele tip insula fiind folosite atunci cand zona de gatit este amplasata in centrul bucatariei. Dimensiunile care trebuie sa le iei in calcul pentru incorporarea in mobila de bucatarie sunt: (IxLxA):17.6 x 60 x 48 cm iar cosul de evacuare il poti masca prin intermediul raftului ce se afla deasupra hotei. Este alcatuita din inox, un material usor de curatat si foarte rezistent in timp, iar filtru interior este alcatuit din aluminiu.

res0c988de-300x300

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS

Chiar daca dispune de doua motoare puternice, Heinner HTCH-440FS este foarte silentioasa, nivelul maxim de zgomot nedepasind 65 db. Datorita puterii mari de absorbtie (330mc/ora), hota poate fi folosita atat in regim de evacuare cat si de recirculare. Modelul de fata este unul dintre cele mai simple si cele mai vandute, articol intalnit in oferta celor de la emag. Pretul relativ ieftin il recomanda pentru o bucatarie medie spre mare. Pretul actualizat pentru acest aparat de climatizare il poti verifica aici.
Pentru a ilumina zona aragazului sau a plitei au fost montate doua lampi a cate 40 W, activarea sursei de lumina facandu-se in momentul pornirii hotei. Designul modern si usurinta in utilizare fac din acest model o alegere perfecta, idee sustinuta si de raportul calitate/pret. Daca vrei sa stii cum poti monta simplu si usor o hota de bucatarie poti reveni pe site pentru un articol special dedicat acestei operatiuni. Produsul este in stoc, se asigura transport gratuit si se acorda o garantie de 36 luni.

 

Vezi pretul actualizat pentru Hota Heinner HTCH-440FS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *