Horizon 43HL733F – smart tv cu diagonala de 109 cm

Horizon 43HL733F este un smart tv destul de accesibil din punct de vedere al pretului. Vine cu o reducere consistenta si va recomand sa il achizitionati online de la emag pentru a beneficia de transport gratuit si  garantie 5 ani.

La exterior aparatul arata bine, are un finisaj pe negru si dimensiuni cu stand de 930 x 220 x 588 mm. Este compatibil VESA, asa ca se poate monta destul de usor in cadrul unui suport special pentru economie de spatiu. Picioarele de sustinere din cadrul modelului Horizon sunt unele clasice si intalnite la destul de multe aparate asemanatoare.Smart-Horizon-109-cm-43HL733F-300x300  Imaginile full hd sunt oferite in cadrul unui display Direct LED alaturi de un contrast de 1200:1 si luminozitate de 300 cd/m². Diagonala de 109 cm e una potrivita pentru camere spatioase, asa ca nu vi-l recomand daca cautati un tv pentru bucatarie ori camera celui mic. Sistemul audio este unul stereo si debiteaza o putere totala de 12 w. Este vorba de un sunet destul de clar, dar daca puterea de iesire nemultumeste se poate monta unul suplimentar in cadrul mufei speciale. Functia de monitor ofera o noua experienta in cazul rularii unor jocuri interactive sau in timpul vizionarii filmelor in cadrul unui ecran mult mai mare.

Horizon 43HL733F dispune de tuner digital pentru receptia posturilor tv, intrare pentru antena si reda majoritatea fisierelor multimedia cu ajutorul playerului integrat. Partea de conectica este una aproape completa si aici amintesc porturile usb, hdmi, slot ci+, iesire audio, etc. Poate parea putin incomod conectarea la internet doar prin intermediul cablului lan. Asadar, daca cauti un smart tv care sa se incadreze intr-un buget mediu si sa dispuna de o diagonala de 109 cm iti recomand modelul de fata.

One thought on “Horizon 43HL733F – smart tv cu diagonala de 109 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *