Horizon 32HL735H – tv simplu cu finisaj pe alb

Daca te-ai saturat de clasicul negru atunci cand vine vorba de finisajul televizoarelor, iti recomand Horizon 32HL735H – model nou pe piata ce iese in evidenta prin finisajul placut ce are la baza culoarea alb, marigini subtiri  si un design slim. Diagonala de 80 cm si faptul ca este un non-smart ofera suficiente motive pentru a-l incadra in camera celor mici sau intr-un dormitor. Dimensiunile exterioare se incadreaza in limitele date de 715 x 185 x 478 mm alaturi de o greutate de 5 kg. Montajul in cadrul unui perete face economie de spatiu si ofera un aspect placut camerei. Vezi si Horizon 43HL733F.

Partea video este sustinuta de un ecran economic ce ofera imagini clare si scoaterea in evidenta a detaliilor. Imaginile oferite au rezolutii de 1366 x 768, contrast de 4000:1, luminozitate de 300 cd/m² si vizibilitate buna din unghiuri incomode. Partea audio are la baza un sistem stereo de putere medie (12w) cu egalizator in 5 benzi si multiple selectii de efecte in functie de natura programului urmarit.

32HL735H-horizon-300x300

Pentru conexiunile cu aparatele externe Horizon 32HL735H ne pune la dispozitie porturi usb, hdmi, slot ci+, intrare pc si iesire audio digitala. Redarea fisierelor multimedia se face cu ajutorul unui player special ce poate citi majoritatea formatelor, iar tunerul digital DVB-T, DVB-C ofera receptia posturilor tv. Cu un consum redus de energie si un pret de achizitie bun, consider ca modelul de fata este o alegere inteligenta daca cautam un tv simplu cu imagini hd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *