HOOVER VHD 9164ZD – masina spalat rufe cu tehnologie Fuzzy Logic

HOOVER VHD 9164ZD este o masina de spalat rufe destul de interesanta daca e sa ne uitam la brandul care o aduce pe piata. HOOVER  produce pe langa masini de spalat aproape toate electrocasnicele ce le intalnim in casa si are o experienta in domeniu de peste 100 de ani.

Capacitatea de incarcare de 9 kg este utila atunci cand avem o cantitate mare de haine de spalat, iar viteza maxima de centrifugare de 1600 rpm asigura ca hainele sunt aproape uscate dupa spalare. HOOVER VHD 9164ZD este incadrata in clasa A+ de eficienta energetica si are o functionare silentioasa datorita motorului modern.HOOVER-VHD-9164ZD  La exterior gasim un aparat destul de simplu, finisat pe alb. Are dimensiuni obisnuite si nu mai sunt necesare alte modificari daca am avut pana acum un model similar. Panoul de control este format din consola centrala pentru selectia programelor si displayul lcd alaturi de butoane pentru reglarea temperaturii de lucru sau pentru viteza de stoarcere. Usa de acces se deschide destul de larg si usureaza introducerea si scoaterea rufelor.

HOOVER VHD 9164ZD are in grila 12 programe de spalare: spalare manuala, program lana, bumbac, haine sintetice, prespalare, haine bebelusi, haine sport, spalare la temperaturi joase si 3 programe rapide.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *