Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++

Heinner HWM-M7012HA+++ este un dispozitiv din noua gama, o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de 7 kg, clasa eficienta energetica A+++ si 1200 rpm viteza de centrifugare. Daca luam in calcul capacitatea de incarcare putem spune ca este un model de mijloc, adica nu are o capacitate foarte mare, dar nici una de 5 kg cum e cazul modelelor slim.

Exteriorul este bine pus la punct si se observa inca de la inceput displayul destul de usor de citit datorita dimensiunilor si hubloul generos ce ofera o deschidere optima pentru incarcare sau descarcare in conditii destul de rapide. Dimensiunile sunt unele obisnuite si intalnite la majoritatea electrocasnicelor din aceasta clasa. E vorba de 85 x 59.5 x 49.5 cm, finisaj modern pe alb si un nivel de zgomot la spalare de doar 59 db.

Masina-de-spalat-rufe-Heinner-HWM-M7012HA-300x300  Programele incluse in grila ofera multe posibilitati de spalare fie ca e vorba de materiale delicate sau de cele sintetice ori lenjerii. Selectia se face destul de usor prin intermediul consolei de forma rotunda. Are o pozitie centrala, ofera o manevrabilitate rapida si ne asigura asupra selectiei prin intermediul ledurilor incorporate.

Heinner HWM-M7012HA+++ dispune de tehnologii moderne pentru protectie ori pentru rezultate bune la spalare. Aici e vorbe de sistemul pentru detectarea spumei, blocarea deschiderii usii in timpul spalarii si pornire intarziata.

Displayul LCD este bine pus la punct si are in zona butoane pentru selectia celorlalte functii suplimentare ce vor fi aplicate ciclului de spalare.

Cat costa Heinner HWM-M7012HA+++ ?

Pretul de vanzare pentru acest produs e unul destul de bun comparativ cu dotarile de care dispune. E o masina de spalat economica de la un brand destul de bun, beneficiaza de un design placut si un hublou cu o deschidere larga. Garantia inclusa este de 36 luni, dar aceasta se poate extinde la nevoie pentru un an sau doi in plus contra unei sume modice.  Capacitatea de incarcare e una destul de buna si recomandata chiar si pentru familiile ceva mai numeroase. Ca si idee de final va recomand daca cautati o masina de spalat rufe ieftina care sa isi faca treaba cu rezultate bune.

2 comments on “Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *