Masina de spalat rufe Heinner HWM-M6012SA+

Heinner HWM-M6012SA+ este un model cu incarcare frontala, o masina de spalat la reducere ce poate satisface nevoile multor dintre noi pe planul spalarii rufelor si tesaturilor. Astfel, la pretul de aproximativ 1000 lei putem avea in casa un electrocasnic performant, modern si care permite incarcarea cu pana la 6 kg rufe uscate. Viteza de centrifugare este un capitol ce mi-a atras atentia si in acest fel rufele vor iesi aproape uscate. Va spuneam despre modelul Bosch Maxx 4 WAE20469BY ca are doar 1000 rpm si trebuie un efort suplimentar pentru a avea niste haine uscate la final. Clasa de eficienta energetica prezenta la modelul Heinner este A+, iar consumul de apa in programul standard se situeaza in jurul valorii de 48 litri.

Cele opt programe incluse sunt mai mult decat necesar indiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat. Putem incarca cu haine din bumbac, lana, haine mixte sau sport. De asemenea, programul special Delicat protejeaza tesatura si culorile prin miscarile line ale tamburului.

Consola pentru selectia programului ocupa o pozitie centrala de data acesta si puteti observa si din poza de mai jos micile instructiuni cu rolul de ajutor in cazul selectiei programului potrivit. Partea dreapta este ocupata de displayul LCD ce afiseaza informatii despre ciclul curent de spalare. Butoanele suplimentare au rolul de a modifica temperatura ori viteza de stoarcere, dar tot de aici se poate seta si pornirea intarziata.

Heinner HWM-M6012SA+ beneficiaza de un design simplu, dar bine pus la punct. Finisajul de aici este intalnit la majoritatea masinilor de spalat ieftine – culoarea alb. 85 x 59.5 x 47 sunt dimensiunile ce trebuie avute in vedere la amplasarea aparatului. Va recomand daca cautati un aparat care sa nu coste prea mult si sa isi faca bine treaba avand o rezistenta buna in timp.  Poti citi si despre Heinner HWM-M7012HA+++ – un aparat cu o capacitate ceva mai mare de incarcare la un pret avantajos.

Heinner-HWM-M6012SA-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *