Heinner HWM-5080 – masina de spalat rufe ieftina cu incarcare 5 kg

Masinile de spalat rufe ieftinte sunt din ce in ce mai prezente pe piata si se indreapta catre cei ce au nevoie de aparate simple, rezistente si fara prea multe dotari. Genul asta de aparate sunt utile pentru persoanele mai in varsta sau pentru cele ce doresc o utilizare simpla.

Heinner HWM-5080 se remarca prin capacitatea de incarcare de 5 kg, 800 rpm viteza de centrifugare si o clasa de eficienta energetica destul de economica. La exterior gasim un aparat simplu, finisat pe alb si cu o consola rotunda pentru selectia programelor. Nu avem integrat un display lcd, dar celelalte setari pot fi aplicate prin butoanele caracteristice si confirmate prin ledurile specifice ce se vor aprinde.

Are destul de multe programe (23 la numar) si am observat ca diferentierea se face in primul rand de temperatura de lucru. Avem program special pentru articole din bumbac, haine sintetice, sport sau pentru cele ce necesita o spalare manuala. Nu lipseste nici programul rapid indicat pentru o cantitate mai redusa de haine. masina de spalat rufe are o functionare silentioasa, se poate programa pornirea intarziata si dispune de sistem detectare spuma si protectie impotriva celor mici.

Heinner HWM-5080  costa circa 686 lei (cu reducere)

Masina-de-spalat-rufe-Heinner-HWM-5080

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *