Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-2009

Heinner HOH-2009 e o solutie buna daca cauti un calorifer de incalzire cu pretul sub 200 lei. Are o perioada de garantie de 36 luni si e de un ajutor in zilele sau diminetile mai racoroase in camerele unde nu aveti un sistem modern de incalzire.

Puterea totala de 200 w se poate regla prin intermediul celor 3 trepte, iar termostatul reglabil asigura deconectarea de la retea atunci cand s-a atins temperatura setata din reglaj. Cei de la Heinner au integrat si un sistem automat pentru protectia la supra incalzire si unul de opreste aparatul atunci cand acesta se rastoarna in urma unui accident. Vezi si caloriferul electric Victronic.

Calorifer-electric-cu-ulei-Heinner-HOH-2009-300x300

Constructia e una destul de simpla, iar rotile integrate asigura o pozitie corecta a aparatului in timpul functionarii si ajuta si la transport. Designul este unul clasic, finisat pe culoarea alb, asa ca se poate integra in orice camera. Va recomand modelul Heinner HOH-2009 daca sunteti in cautarea unui aparat rezistent si care sa nu coste prea mult. Alte alternative ar fi aerotermele electrice, dar acestea au un nivel de zgomot ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *