Heinner HCF-317A+ – combina frigorifica cu volum mare si clasa A+

Heinner HCF-317A+ se aseamana cu combinele frigorifice premium prin prisma finisajului si a volumului mare pentru depozitare. Prima informatie despre produs o aflam din titlul si anume volumul total de 317 litri. Este un aparat silentios si economic ce ofera destul de mult spatiu pentru depozitare. Are un sistem de racire de tip No Frost si un design placut la exterior.

Un pret bun poate fi verificat in cadrul platformei online emag.ro. Se ofera o reducere de 140 lei alaturi de transport gratuit si garantie 24 luni. Vezi pret actualizat

Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata si trei suporturi pe usa pentru diverse recipiente. Aici intalnim sistemul de racire pe baza de curenti de aer si compartimentul special pentru fructe si legume. Volumul din aceasta zona atinge valoarea de 222 litri.

Combina-frigorifica-Heinner-HCF-317A-300x300  Congelatorul ocupa partea de jos a aparatului si beneficiaza de un volum de 95 litri. Intalnim 3 compartimente transparente, capacitatea de congelare din  aceasta zona fiind de 15 kg/24 ore.

Heinner HCF-317A+ arata destul de bine la exterior. Are dimensiunile de 185.5 x 60 x 68.5 cm, usi reversibile, manere integrate. Panoul de comanda este integrat in cadrul usii mari si de aici putem avea acces la functiile aparatului. Se poate seta temperatura din cele doua zone sau activa functiile:congelare rapida, eco, holiday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *