Combina frigorifica Heinner HC-325A+

Heinner HC-325A+ este un aparat potrivit pentru cei ce cauta o combina frigorifica alba care sa ofera spatiu destul de mare atat pentru congelare cat si pentru pastrarea la rece. In momentul de fata exista o reducere de 150 lei fata de pretul initial, asa ca este recomandata pentru cei ce dispun de un buget mediu pentru achizitia unui aparat de racire. Consumul energetic este unul redus si asta si datorita sistemului de racire de tip no frost.

Frigiderul este amplasat in partea superioara si are in componenta 3 rafuturi din sticla si un compartiment special ce favorizeaza pastrarea mai indelungata pentru branzeturi si legume.Volumul de aici atinge valoarea de 202 litri si pot afirma ca ofera destul de spatiu. Pentru produsele mai voluminoase putem face mai mult loc prin simpla detasare a rafturilor.

Congelatorul se remarca prin volumul de 100 litri, 3 compartimente si o capacitate de congelare de 5 kg. 24 ore. Vezi si Panasonic NR-BN31EX1-E.

Despre designul aparatului va puteti da seama si din poza alaturata: aparat elegant, complet alb, manere incorporabile si dimensiuni de 185.3 x 59.5 x 65.3 cm. Heinner HC-325A+ este un aparat silentios datorita compresorului modern si nu va fi prea tare deranjant nici pe timp de noapte. Combina-frigorifica-Heinner-HC-325A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *