Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter

Heinner HAC-18INVB este un aliat perfect pentru zilele calduroase de vara, are un design placut si se poate monta in cadrul camerei fara a iesi prea mult in evidenta. Unitatea interioara are un design pe alb, dimensiuni normale si disply lcd ce isi face aparitia doar atunci cand aparatul este in stare de functionare. Are o capacitate de racire de 18.000 btu, filtru hd si telecomanda pentru acces la cele mai uzuale functii.

Celelalte carcteristici generale fac din acesta un aer conditionat eficient daca e sa avem in vedere filtrarea impotriva prafului si polenului, ventilator in 12 trepte, functie turbo, tehnologie dc inverter, clasa energetica A+. Unitatea interioara arata destul de bine si are dimensiunile de 800 x 188 x 275 mm. Nivelul de zgomot la functionare atinge valoarea de 55 db  – deci un aparat ac silentios.

Heinner-HAC-18INVB-Inverter-300x300

Heinner HAC-18INVB Inverter – Cumpara acum cu reducere 800 lei

Aparatul de aer conditionat dispune de functii utile cum ar fi: racire, incalzire, dezumidificare, timer, night mode, autodiagnosticare, autorestart, detectare pierdere agent racire. Un rol important il are si memorarea unghiului de oscilatii pentru ca nu mai este nevoie ajustarea lui la fiecare pornire a aparului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *