Heinner HAC-12SL++ Inverter – aparat aer conditionat la reducere

Heinner HAC-12SL++ Inverter e un aparat de aer conditionat modern, cu un design bine pus la punct si care este recomandat atat pentru incalzirea cat si pentru racirea apartamentului. Se diferentiaza putin de aparatele obisnuite prin culoarea de finisaj, dar sunt sigur ca arata bine pe un perete alb sau unul finisat intr-o culoare asemanatoare cu a aparatului.

Caracteristicile generale care recomanda aparatul de aer conditionat Heinner sunt urmatoarele: putere de racire 12.000 btu, telecomanda, afisaj lcd, inverter, filtru praf si filtru auxiliar, clasa eficienta energetica A++.

Unitatea interioara se remarca prin dimensiunile date de 800 x 188 x 275 cm, iar nivelul de zgomot atinge valoarea de 53 db. Pentru racire avem integrate multe tehnologii moderne, multe dintre acestea reusind sa asigure aparatului si un consum redus de energie. Heinner HAC-12SL++ Inverter dispune de ventilare, functie de incalzire, auto-restart, timer, autodiagnositicare, posibilitate detectare pierdere agent racire, mod turbo, etc.

Aparat-de-aer-conditionat-Heinner-HAC-12SL-Inverter-300x300

Heinner HAC-12SL++ e o optiune buna daca cauti un aparat de aer conditionat dotat cu inverter care sa nu aibe un pret asa piperat. Vine echipat cu un inverter economic si are multe functii utile pe plan de racire sau incalzire. De asemenea, reducerea de 27% e una buna de luat in seama la achizitia unui astfel de aparat de racire.

2 comments on “Heinner HAC-12SL++ Inverter – aparat aer conditionat la reducere

  1. Am cumparat acest aparat de aer coditionat. Momentan sunt multumit. A mai constat aprox 300 lei instalarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *