Aparat de aer conditionat Heinner HAC-09SL++ Inverter

Heinner HAC-09SL++ Inverter este un model nou aparut pe piata si se remarca prin finisajul negru-oglinda pentru unitatea interioara, 9.000 btu capacitate de racire si filtru pentru retinerea prafului si a polenului. Datorita existentei invertorului se asigura o eficienta mare alaturi de un consum redus de energie electrica. De asemenea, nivelul de zgomot la interior nu va depasi valoarea de 53 db.

Heinner HAC-09SL++ are integrate multe functii pentru a veni in sprijinul multor utilizatori. E vorba de dezumidificare, racire, incalzire, auto-restart, timer, mod turbo. Diagnosticarea automata sau cea pentru detectarea pierderii de agent frigorific afiseaza un cod de eroare in cadrul displayului lcd pentru a afla in cel mai scurt timp cauza defectului. Ventilatorul interior se poate regla pe parcursul a 12 trepte pentru a veni in sprijinul celor ce doresc temperaturi diferite.

Aparat-de-aer-conditionat-Heinner-HAC-09SL-300x300  Aparatul de aer conditionat Heinner este incadrat in clasa A+++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Pe timp de noapte se poate folosi functia Sleep pentru o temperatura constanta si putin mai ridicata comparativ cu perioada din timpul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *