Heinner EcoMate HVC-M1400WH – aspirator fara sac cu reducere 20%

Cu o putere de aspirarare de 245 w si un recipient de praf de 2,2 litri, Heinner EcoMate HVC-M1400WH poate fi considerat un ajutor de nedejde in orice casa. Este un produs recent aparut pe piata si este incadrat intr-o clasa economica din punct de vedere al consumului de energie. Aspiratoarele cu sac nu prea mai sunt la moda pentru ca recipientele din plastic se curatata si golesc destul de usor si in acest fel se fac si economii comparativ cu achizitionarea permanenta a clasicelor sacuri textile.

Aspiratorul Heinner EcoMate are un design compact si este alcatuit din plastic de calitate cu culori de finisaj placute. Lungimea cablului este de 5 m pentru a permite aspirarea unei camere in totalitate si chiar lucrul la inaltimi medii. Nivelul de zgomot se apropie de valoarea de 78 db, adica asemanator cu sunetul emis de o masina de spalat atunci cand stoarce rufele.

Heinner EcoMate HVC-M1400WH are dimensiuni reduse si acest lucru faciliteaza atat activitatea de curatare cat si depozitarea. Vine echipat cu perie standard, accesoriu pentru spatii inguste si tija telescopica din metal fiind recomandat pentru curatenie pe orice suprafata. Vi-l recomand daca cautati un aspirator ieftin care sa vina de la un brand bun si sa ofere rezultate bune la aspirare si curatare.Heinner-EcoMate-HVC-M1400WH-300x300

One thought on “Heinner EcoMate HVC-M1400WH – aspirator fara sac cu reducere 20%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *