Hansa OSC6711IH – hota traditionala cu 2 motoare si sistem iluminare

Hansa OSC6711IH este o hota destul de simplu de montat si utilizat. Pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 14 x 60 x 49.5 mm si un diametrul pentru burlan de 120 mm. Finisajul e unul destul de reusit si are la baza inoxul, un material usor de curatat si rezistent in timp.

Capacitatea maxima de absorbtie (199 mc/ora) este realizata cu ajutorul celor doua motoare din dotare, iar pentru o iluminare buna in zona de gatit puteti folosi lampa de iluminare de 40 w. Chiar daca controlul este unul mecanic are o buna precizie si puteti regla puterea hotei pe parcursul a trei trepte. Gratarele se detaseaza destul de usor si pot fi curatate si in masina de spalat vase.

Hota-traditionala-Hansa-OSC6711IH-300x300

Stim cu totii cat de utila este o hota in cadrul bucatariei, iar daca vrei un aparat care sa te scape de mirosurile neplacute iti recomand hota traditionala Hansa OSC6711IH. Are un pret avantajos si un nivel de zgomot de 64 db, adica cam cat un frigider modern. Montarea se realizeaza usor, se intretine prin simpla curatare si are un panou de control simplu de utilizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *