Hansa FCMW64009 – aragaz cu trei arzatoare si plita electrica

Hansa FCMW64009 ne poate scapa din incurcatura atunci cand intram in pana de curent sau alimentarea cu gaze este oprita. Spun acest lucru pentru ca plita beneficiaza de trei ochiuri alimentate pe gaz si un ochi separat de genul plitei alimentat la reteaua de curent electric. Arzatoarele sunt amplasate inteligent pentru a permite cat mai mult spatiu in zona de gatire. Gratarul este detasabil pentru a se putea curata usor.

Mi se pare un model interesant daca cauti un aragaz mixt din gama 2016 care sa vina cu dubla aprindere. Designul este elgant si cred ca se integreaza in orice bucatarie fie ea moderna sau clasica. Vezi pret valabil astazi.

Cuptorul se alimenteaza electric si pentru asta avem in dotare un cablu lung de circa 1,5 m. Ca si functii aici amintesc posibilitatea de a gati la grill, incalzire inferioara si superioara. Pentru o vizibilitate buna la interior are integrat un sistem de iluminare foarte eficient. Usa dispune de geam in trei straturi pentru a oferi o buna izolare. Pe interior gasim si mici instructiuni de gatire pentru diverse preparate.Aragaz-Hansa-FCMW64009-300x300  Hansa FCMW64009 este finisat complet pe alb si se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 60 cm. Vine la pachet cu o tava adanca, un plata si gratar pentru cuptor. Capacul plitei este alcatuit din metal si cred ca este putin mai rezistent decat unul din geam chiar daca se curata putin mai greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *