Hansa FCGW521109 – aragaz modern cu aprindere electrica si grill

Hansa FCGW521109 este un aragaz din gama 2015 dotat cu patru arzatoare si cu un cuptor destul de incapator pentru ca are capacitatea de 58 litri. Pentru zona de gatire superioara avem la dispozitie doua arzatoare normale, unul mic si unul de mari dimensiuni, iar in acest fel putem folosi pentru gatire vase de diferite dimensiuni. Modul de aprindere este unul electric si se executa prin apasarea unui buton. De asemenea, siguranta la stingerea flacarii opreste alimentarea cu gaz in caz ca oala da in foc sau ochiul se opreste din lipsa de gaz sau alte motive.

Aragaz-Hansa-FCGW521109-300x300

Cuptorul de la Hansa FCGW521109 ofera multe posibilitati de gatire si vine echipat cu grill, rotisor, iluminare interioara si acelasi sistem de siguranta de mai sus. Tava si gratarul pentru cuptor sunt accesoriile ce vin la pachet cu acest aragaz electric si le poti depozita dupa folosire in sertarul de sub cuptor.

Vezi si Hansa FCCW59209.

Designul aparatului este unul destul de reusit. Are un geam de culoare neagra si email ce se curata usor la interior. Dimensiunile sale sunt unele intalnite destul de des in aceasta categorie a electrocasnicelor pentru gatit si anume 85 x 50 x 60 cm. Butoanele pentru pornire si reglarea intensitatii flacarii sunt amplasate la indemana si au cateva instructiuni pentru  a alege ochiul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *