Hansa FCEB53000 – aragaz electric economic si modern

Hansa FCEB53000 este un aragaz cu patru zone de gatit ce il putem amplasa in incaperile ce nu sunt racordate la reteaua de gaze. Este un model electric ce dispune de ochiuri de gatire redesenate si de diferite dimensiuni pentru a acoperi vase de gatire de diferite dimensiuni.

Aragaz-electric-Hansa-FCEB53000-1
Cuptorul are o capacitate de 69 litri si ofera posibilitatea de a gati chiar si in vase de dimensiuni mai mari.Se poate opta pentru incalzirea superioara, incalzirea inferioara sau a ambelor in acelasi timp.  Usa dispune de doua straturi de geam si mici instructiuni pentru un ghidaj in ceea ce priveste timpul de gatire. Pentru o buna vizibilitate la interior a fost montat si un sistem de iluminare eficient si economic.

Vezi pretul redus !
Aragazul se livreaza cu capac metalic, tava adanca, gratar cuptor si o tava Procook. Este o optiune buna acest aparat daca ai un design vechi pentru mobila de bucatarie  si nu vrei sa cumperi separat plita si cuptor electric. Hansa FCEB53000 vine finisat pe culoarea maro si se remarca prin dimensiunile de 85 x 50 x 60 cm. Curatarea se efectueaza destul de usor si asta datorita suprafetei rezistente la uzura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *