Hansa FCEB53000 – aragaz electric de culoare maro

Hansa FCEB53000 e o alegere buna daca esti in cautarea unui aragaz electric de culoare maro. Am vazut foarte multe electrocasnice de la acest brand care aratau bine si se comportau bine la utilizare, asa ca nu trebuie sa aveti reticiente in a cumpara un astfel de produs.

Vine echipat cu 2 arzatoare mici si 2 normale, are o putere de 7000 w si dispune de o plita emailata ce se curata usor. Capacul este unul metalic si este mai rezistent decat cele alcatuite din geam cum am vazut la unele modele. Cuptorul e unul incapator pentru ca are un volum de 69 litri, usa cu doua straturi de geam si cateva instructiuni pentru gatire amplasate pe partea interioara.

La exterior vorbim de dimensiuni clasice in ceea ce priveste un aragaz si anume 85 x 50 x 60 cm. Il puteti monta in bucatariile in care nu aveti o retea de gaze naturale pentru ca oricum va fi mai economic decat unul pe gaz. Butoanele ochiurilor sunt mari si sunt amplasate in zona centrala. Ca sa va faceti o idee am postat mai jos o imagine cu produsul. Pretul este unul bun, iar 839 lei mi se pare ok pentru un aragaz nou de la un brand ok ce vine cu garantie 24 luni si transport gratuit…

Aragaz-electric-Hansa-FCEB53000-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *