Hansa FCCX59209 – aragaz modern cu grill si finisaj inox

Aragazele electrice sunt din ce in ce mai cautate in ziua de azi si principalul avantaj este dat de sursa de alimentare. Hansa FCCX59209 nu necesita existenta unei retele de gaze, are un design modern si un pret apropiat de un set de cuptor + plita. Ochiurile clasice de gatit au cam dispatrut de pe piata si locul acostora a fost luat de plitele vitroceramice. Acestea consuma mai putina energie electrica, nu se incalzesc in exces si se curata mult mai usor.Plita din dotarea acestui aragaz dispune de o suprafata de gatii normala, una mare si doua mici.

Aragaz-electric-Hansa-FCCX59209  Cuptorul are capacitatea de 65 litri si ofera o gatire usoara a preparatelor chiar si in vase mai mari. De asemenea, se curata destul de usor datorita spatiul mare la interior. Accesul la functiile cuptorului se face prin intermediul panoului de control central. AIci avem si displayul lcd ce ofera informatii despre timpul de gatire sau functia selectata: grill, convectie aer fierbinte, incalzire inferioara, incalzire superioara. Cuptorul se poate opri automat dupa intervalul stabilit cu ajutorul functiei timer.

Hansa FCCX59209 are nevoie pentru amplasare de un spatiu de minim 85 x 50 x 60 cm. Pachetul contine o tava adanca si una plata. Este un aragaz electric la un pret bun, aparat potrivit pentru bucatariile moderne. Are pana la 10 moduri de gatire, material usor de curatat, plita vitroceramica si usa pentru cuptor cu trei straturi de geam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *