Hansa BOEW696010 – cuptor incorporabil de culoare alba cu 37 programe

Hansa BOEW696010  e un model potrivit daca ai o bucatarie cu fronturi albe. Se observa si din poza atasata ca e vorba de un model elegant si modern si care va oferi o imagine placuta alaturi de electrocasnice de bucatarie de aceeasi culoare. Este vorba de un cuptor incorporabil electric cu capacitatea de 66 litri incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Hansa-BOEW696010

Aspectul modern este asigurat si de lipsa vechilor butoane push-up. In locul acestora a fost adaugat un panou de comanda cu ecran sensibil la atingere. De aici avem acces la toate functiile si reglajele aparatului. navigarea prin meniu este destul de usoara si este asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile. Functiile de gatire sunt destul de numeroase si aici avem incluse si programele speciale pentru pizza sau pentru a prepara paine. Se mai numara si : decongelare, incalzirea inferioara, functia grill, convectie aer fierbinte.

Hansa BOEW696010 trebuie instalat intr-un spatiu de minim 60 x 59,5 x 57,5 cm. Consider ca este un aparat modern ce se poate instala in bucatariile ce au la baza culoarea alba. Iluminarea interioara asigura o buna vizibilitatea la interior, iar usa rece asigura pastrarea in bune conditii a blatului de lemn din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *