Hansa BOEI68472 – cuptor incorporabil cu 8 functii si curatare catalitica

Cei de la Hansa au electrocasnice destul de bune si pentru bucatarie. Am ramas uimit de designul unora dintre ele si pot spune ca arata asemanator cu cele premium. Este si cazul Hansa BOEI68472, cuptor electric incorporabil cu capacitatea de 66 litri si 8 functii de gatire. Designul este unul placut si il face un aparat potrivit pentru orice bucatarie. Mereu mi-au placut aparatele simple care dispun de o asezare buna a butoanelor sau a display-ului integrat.

Numarul de functii este mai mult decat necesar. Sunt de parere ca un minim de 6-7 functii sunt necesare indiferent de tipul de mancare ce urmeaza sa il gatim. Cunosc persoane ce au cuptoare electrice destul de scumpe si cu pana la 20 functii incluse, dar nu le folosesc niciodata pe toate. Cele 6-7 functii sunt baza, iar celelalte apar de la acestea alaturi de mici ajustari privind temperatura sau folosirea ventilatorului. Cu ajutorul lui Hansa BOEI68472 putem gati  la grill sau rotisor, dar putem folosi si gatirea simpla sau alaturi de convectia oferita de ventilator. Selectia functiilor si a temperaturilor se face prin intermediul unor butoane rotative cu gradatii. Displayul LCD ocupa o pozitie centrala si are cateva butoane de tip touch pentru diferite functii suplimentare.

Cuptor-incorporabil-Hansa-BOEI68472-300x300

Gama de accesorii e un element important de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un cuptor electric. Aparatul vine echipat cu un gratar combinat, tava de coacere simpla si o tava ProCook. Sunt prezente si  ghidajele telescopice care ne permit scoaterea tavii in deplina siguranta.

Curatarea catalitica inclusa ne ajuta pentru indepartarea cu usurinta a petelor ramase in urma folosirii, iar iluminarea interioara nu ne mai obliga sa deschidem mereu usa pentru a vizualiza gradul de coacere pentru mancare.

Cuptorul Hansa BOEI68472 are o putere de 2900 w si dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Se incorporeaza destul de usor pentru ca masjoritatea electrocasnicelor dispun de aceste dimensiuni. Va recomand acest produs daca vreti ceva modern la care puteti gati destul de repede cu ajutorul energiei electrice. Nu mai e necesara racordarea la o teava de gaze si consuma mai putin comparativ cu modelele vechi. Usa dispune de un geam cu protectie in trei straturi, iar materialul interior e unul usor de curatat.

One thought on “Hansa BOEI68472 – cuptor incorporabil cu 8 functii si curatare catalitica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *