Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015

Hansa BOEI62090015 e un cuptor incorporabil electric incadrat in clasa de eficienta energetica A. E un model ce are o reducere de 22% fata de pretul initial si o alternativa buna daca avem un buget mediu de cheltuit. Vine echipat cu patru functii de gatire, geam de protectie in doua straturi, control electronic si cu o capacitate totala de 69 litri. Panoul de comanda contine displayul LCD pentru a afisa cateva informatii cu referire la programul de gatire si butoane push-up pentru selectia temperaturii ori a functiei de gatire.

Cele patru functii disponibile reusesc sa ofere ajutor indiferent de felul de mancare ce urmeaza a fi gatit. Am vazut si unele modele cu 13 sau 16 functii, dar nu stiu daca le poti folosi pe toate. Incalzirea inferioara, superioara, functia de grill si rotisor mi se par cele mai uzuale si cam cu astea vine echipat si acest model. La capitolul accesorii avem inclus gratur combinat si tava adanca de coacere. Nu are accesorii telescopice, desi ar fi necesare atunci cand verificam gradul de coacere pentru preparat. Insa, cu putina atentie putem scoate tava fara probleme daca sistemul de iluminare interior nu ne ajuta prea mult.

Cuptor-incorporabil-Hansa-BOEI62090015
Mai multe poze

Hansa BOEI62090015 are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm si acestea sunt utile pentru incorporare. Sunt dimensiuni standard, asa ca nu trebuie sa ne facem griji daca avem un cuptor vechi in aceleasi proportii. Usa are insertii de aluminiu atat in partea superioara cat si in cea inferioara si unele instructiuni de gatire afisate la interior. Acestea sunt bune pentru a selecta functia cea mai potrivita in concordanta cu felul de mancare ce urmeaza a fi gatit. materialul interior e unul usor de curatat si va recomand sa o faceti dupa fiecare utilizare pentru a nu se forma un strat de murdarie ce poate fi indepartat ulterior mult mai greu. In comert sunt destul de multe substante de curatat cuptoare ce vin la preturi ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *