Hansa AWN610D – masina de spalat rufe capacitate mica, dar economica

Hansa AWN610D beneficiaza de un design destul de reusit si dotari bune pe partea de spalare si uscare a rufelor. Are si cateva tehnologii moderne, unele sisteme de siguranta si reprezinta o varianta buna pentru familiile care spala o cantitate moderata de haine saptamanal. Brandul este unul destul de bun si am vazut mai multe electrocasnice rezistente si care isi fac bine treaba.

Se poate incarca cu 6 kg rufe uscate care pot fi apoi stoarse la maxim 1000 rpm. Cele 15 programe disponibile asigura spalarea multor tipuri de tesaturi si aici amintesc: tricourile, tesaturi din bumbac, sintetice, haine mixte sau cele foarte murdare dupa activitati sportive intense. Programul rapid ce dureaza 15 minute se poate folosi pentru 2-3 kg rufe uscate ce necesita o purtare in cateva ore. Masinile moderne au un consum redus de energie si in categoria asta se incadreaza si Hansa AWN610D. Vine incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si consuma cam 1 kwh in programul standard.

Masina-de-spalat-rufe-Hansa-AWN610D-300x300

Grila pentru selectia programelor e una destul de discreta si fiecare program dispune de cateva instructiuni pentru a-l alege pe cel mai potrivit. Displayul LCD  afiseaza cateva informatii despre ciclul de spalare si e unul ce se incadreaza in liniile masinii de spalat. Am observat ca iese putin in evidenta pentru ca este incorporat cam mult. De la butoanele din acesta zona putem selecta viteza de centrifugare sau programarea intarziata.

Hansa AWN610D vine finisata pe culoarea alb si dispune de dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm. Are un diametru al hubloului de 44 cm si o deschidere pana la 120 grade pentru un acces usor la incarcare si descarcare. Va recomand acest model daca vreti sa nu cheltuiti mai mult de 1000 lei pentru o masina de spalat de la un brand bun. Nu consuma multe resurse, are un design reusit si multe programe de spalare. Tot de la acest brand ca recomand si un electrocasnic pentru bucatarie si anume: aragazul Hansa FCCW59209.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *