Hansa AWB510D – masina de spalat rufe slim cu functii moderne

Despre masinile de spalt rufe slim v-am mai povestit si astazi va expun specificatiile tehnice si pretul pentru  Hansa AWB510D – model de dimensiuni reduse potrivit pentru un buget mediu si pentru familiile nu prea numeroase care nu au prea multe cerinte in legatura cu capacitate de rufe ce poate fi spalata in cadrul unui ciclu.

Hansa AWB510D arata bine din punct de vedere estetic si este remarcata prin dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm. Se poate incarca cu 5 kg tesaturi uscate, dispune de sistem pentru controlul balansului si unul pentru a detecta spuma. Viteza maxima de centrifugare poate ajunge pana la 1000 rpm si mi se pare destula pentru capacitatea de incarcare. Modele slim le alegem in primul rand daca baia are dimensiuni reduse. Va dati seama ca un model de dimensiuni normale intr-o astfel de camera mica va ocupa marea majoritate a spatiului disponibil.

SLIM-Hansa-AWB510D-300x300

Panoul de control e unul bine pus la punct si este alcatuit in consola pentru selectia programului, cea pentru alegerea vitezei de stoarcere si displayul LCD alaturi de cateva butoane pentru diverse functii. Sinteticele, hainele din bumbac sau mixte se pot spalat acum prin apasarea unui singur buton. Nu sunt neglijate nici haine sport sau cele ce necesita o spalare manuala – in total peste 14 programe in dotarea modelului slim  Hansa AWB510D.

In cazurile in care situatia o impune putem bloca accesul la tastele aparatului in timpul spalarii. De asemenea, putem temporiza pornirea ciclului de spalare cu o intarziere de cateva ore. Hubloul are o deschidere destul de larga, iar nivelul de zgomot la functioanare are valoarea de 58 db. va recomand acest model daca spatiul interior e unul redus si daca vrei o masina simpla care sa isi faca treaba destul de bine. Ca si alternativa va recomand AWN610D daca vreti un aparat la care puteti spala mai multe haine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *