Hamace ieftine pentru gradina sau terasa

Hamacul reprezinta o bucata de panza dotata la capete cu elemente de intarire si se amplaseaza intre doi copaci sau stalpi speciali construiti cu rolul de a servi drept pat de relaxare sau leagan. Au preturi relativ mici pentru ca sunt alcatuite din materiale ieftine, dar reprezinta un colt aparte de relaxare si poate completa designul din terasa sau gradina noastra. Am gasit foarte multe modele in magazine cum ar fi Dedeman, Bricostore sau Mobexpert, dar o atentie sporita trebuie acordata si modelelor ce se pot comanda online. Acestea beneficiaza de oferte de reducere, au perioada de garantie si transport gratuit. Hamacele se monteaza simplu, prin agatarea elementelor de sustinere din dotare si nu este nevoie de multe scule sau pricepere deosebita. Partea cea mai importanta este existenta pomilor sau stalpilor de sustinere la distanta optima.

Hamacul Marina – are dimensiunile de 200 x 100 cm, este realizat din bumbac si poate sustine maxim 100 kg. Tesatura albastra este impermeabila si tratata impotriva actiunii razelor ultra violete. Este un model cu un pret sub 100 lei si are o structura rezistenta de sustinere si de agatare. Asemanator cu acesta mai avem si modelele: Vulcano, Capuccino, Rainbow.
marina-hamac

Kolibri – are bumbac in amestec si are un aspect modern. Este asemenea unui scaun ce se leagana usor. Se agata prin intermediul sistemului integrat, in partea superioara intalnind si o bara de sustinere din lemn natural.Culorile sunt frumoase, deschise si are dimensiunile de 100×90 cm, deci pentru o singura persoana. Modelul Marina are la baza culoarea albastru.

kolibri-leagan-hamac-ieftin

Vezi toate modelele aici

La Siesta sau Colibri – reprezinta doua modele de hamace pentru drumetiile de la munte sau de la padure. Are in componenta materiale rezistente si usoare cum sunt cele asemanatoare parasutelor. Sistemul de suspendare vine la pachet cu acest produs si include 2 corzi fiecare avand cate 3 metri lungime, si carlige pentru agatare tratate impotriva razelor UV si coroziunii. Este un produs de origine indiana si suporta maxim 180 kg. Atunci cand nu il folosim drept hamac putem utiliza materialul drept o patura impermeabila cu dimensiunile de 150 x 250 cm (l x L). Exista si varianta pentru doua persoane in caz ca esti in cautarea hamacelor ieftine pentru doua persoane.

La-Siesta-sau-Colibri

Lighthouse – este alcatuit din poliester si are dimensiunile de 200 x 140 cm. Sustine o greutate de 140 kg, are un aspect multicolor si se curata usor in masina de spalat rufe. Tot aici mai avem modelele Sunglass si Holiday, articole ce au la baza alte culori la fel de placute.

Lighthouse

Gondolo – vine cu un suport rezistent din otel si este foarte stabil datorita sistemului de sustinere. Este un hamac moderd suspendat si are un design modern. Dimensiunile de 295 x 110 cm il fac unul incapator si foarte confortabil, iar cablurile de sustinere ii asigura o stabilitate buna impotriva rasturnarii.

Gondolo-hamac-suport-metalic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *