Haier HW60-10266A – model slim din gama 2016

Haier HW60-10266A e una dintre cele mai apreciate masini de spalat de la acest brand pentru ca este eficienta si are un pret acceptabil. Ofera o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 rpm viteza de centrifugare si este incadrata in clasa A++. Poate fi cumparata online cu reducere de 350 lei. Vezi pret actualizat.

Masinile de spalat rufe moderne beneficiaza de un consum redus de energie pentru ca au motoare economice si sisteme de incalzit apa eficiente.

Grila de programe ne ofera pana la 16 posibilitati de spalare pentru orice tip de tesatura: bumba, haine mixte, sintetice, articole voluminoase, prespalare, spalare manuala, stoarcere delicata. Alegerea programului optim se face cu ajutorul consolei rotunde amplasata in partea dreapta. Aici gasim si cateva instructiuni ajutatoare. Displayul lcd beneficiaza de o pozitie centrala si ofera citirea usoara a timpului ramas, programul ales de spalare precum si alte info utile. Butoanele din jurul lui ajuta la alegerea temperaturii de lucru, activeaza pornirea intarziata sau regleaza viteza de stoarcere.Haier-HW60-10266A-300x300  Haier HW60-10266A permite adaugarea ulterioara a altor rufe in conditii de siguranta. Se intampla de multe ori sa uitam articole afara la cateva minute de la inceperea ciclului de spalare.la acest capitol ar mai fi de adaugat sistemul pentru protectia celor mici (blocheaza tastatura) si protectie la incalzire excesiva (opreste aparatul atunci cand se constata o incalzire a circuitelor interne)

Haier HW60-10266A beneficiaza de o constructie solida si un finisaj pe alb. Se incadreaza in categoria modelelor slim pentru ca are adancimea de 45 cm. Celelalte dimensiuni sunt: lungime 84 cm, latime 60 cm. O masina de spalat rufe normala ar fi avut adancimea de 60 cm. hubloul este destul de generos si ofera o introducere/scoatere lejera chiar si pentru articolele mai voluminoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *