Haier C2FE736CFJ – Combina Frigorifica finisata pe argintiu

Haier C2FE736CFJ vine in sprijinul celor ce doresc o combina frigorifica cu mult spatiu pentru depozitare in ambele zone de racire. De asemenea, e potrivit pentru cei ce doresc sa iasa in evidenta si sa renunte la clasicul finisaj pe alb alegand in acest fel argintiul pentru aparatul de racire din bucatarie. Pentru amplasare e nevoie de un spatiu de minim 196 x 64 x 73 cm, deschiderea usilor fiind posibila doar pe partea dreapta.

Este un aparat ceva mai economic comparativ cu modelul precedent si aici vorbin de clasa A++. Inverterul si sistemul de racire fara gheata asigura o temperatura constanta in cele doua compartimente cu un minim de consum energetic.

Frigiderul dispune de 200 litri capacitate depozitare, are trei rafturi din sticla, trei suporturi pe usa si compartiment pentru fructe si legume cu posibilitate de reglare nivel umiditate. Congelatorul ocupa o pozitie clasica, 104 litri spatiu depozitare si o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore.

Functii Haier C2FE736CFJ:

  • functie de vacanta – aparatul poate functiona la o temperatura constanta mult mai redusa si acest lucru duce la economii pe timp cat suntem plecati de acasa.
  • racire rapida – raceste in timp relativ scurt cele doua compartimente interioara, iar dupa atingerea temperaturii stabilite mentine o temperatura constanta. Se poate folosi cand pornim prima data aparatul sau atunci cand introducem multe alimente pentru pastrarea la rece.
  • congelare rapida – este asemanatoare cu functia de mai sus si ofera congelare rapida pentru compartimentul inferior.

Nivelul de zgomot la functionare de doar 40 db este asigurat de inverterul economic si ventilatorul silentios de la interior. Haier C2FE736CFJ arata destul de bine la exterior, vine de la un brand bun si ofera spatiu destul de mult la interior. Beneficiaza de sistem ce avertizeaza utilizatorul la usa uitata deschisa, sistem iluminare interior si panou de comanda cu display lcd amplasat pe usa mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *