Grundig 40VLE4520BF – tv non smart la un pret bun

Grundig 40VLE4520BF e o alternativa buna daca esti in cautarea unui televizor simplu care sa afiseze imaginile pe o diagonala de 102 cm. ofera rezolutii full hd pentru imaginile oferite, timp mic de raspuns si cateva caracteristici speciale pentru partea video. Pentru afisare foloseste un direct led si aici se remarca avantajele oferite de imaginile clare oferite si consumul redus de energie electrica. Partea audio are in dotare un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 20 w.

Grundig 40VLE4520BF ofera numeroase posibilitati de conectare: porturi usb, hdmi, slot ci+, intrare pc, iesire audio, iesire pentru casti. Pentru pentru receptia are la baza un tuner digital si un player multimedia pentru redarea fisierelor de acest tip.

Grundig 40VLE4520BF uimeste la capitolul design. Are dimensiuni cu stand de 924 x 590 x 220 mm, este finisat cu un plastic negru de calitate si are picioare de sustinere de dimensiuni slim. Se poate monta si in cadrul unui perete pentru economie de spatiu si un aranjament aparte. Telecomanda din dotare este usor de folosit, are dimensiuni potrivite si taste aranjate inteligent. E un aparat bun daca doresti un non smart pentru dormitor sau sufragerie.LED-Grundig-102-cm-40VLE4520BF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *