Gratare de gradina – modele usoare si cu preturi sub 200 lei

Atunci cand alegi un gratar bun pentru gradina sau pentru momentele ce intentionezi sa le petreci departe de orasul aglomerat, trebuie sa stii ca greutatea acestuia trebuie sa fie redusa, trebuie sa fie alcatuit dintr-un material rezistent gen otel si sa aiba o zona de gatit generoasa. Eu am tot cautat zilele trecute un gratar de gradina care sa imi ofere cerintele de mai sus si am gasit cateva oferte in colectia celor de la Contento. Un prim lucru care mi-a placut a fost posibilitatea de a alege culoarea preferata, dar acesta nu este o caracteristica asa importanta la aceste gratare ieftine. In componenta acestor modele intra suprafata de gatit, capacul gratarului, sistemul de ventilatie, hota si spatiul special pentru arderea carbunilor. Are o inaltime de 40 cm si un diametru de 30 cm.
Capacul are un maner special de lemn ce va ajuta la manevrare si un orificiu special pentru ventilatie. Este comod, foarte usor de transportat in masina sau la locul unde urmeaza sa aprinzi lemnele pentru delicioasa friptura ce va urma. Ca un prim sfat pentru aprinderea carbunilor va sfatuiesc sa ardeti cateva lemne uscate apoi sa adaugati usor-usor carbuni pana la cantitatea pe care o sonsiderati necesara pentru gatirea in bune conditii. Am observat ca laditele in care au stat legumele sau fructele reusesc de cele mai multe ori sa aprinda o cantitate generoasa de carbuni.
Acestea au fost recomandarile mele daca esti in cautarea unui gratar cu capac ce poate fi folosit in aer liber la o iesire cu prietenii. Pentru modelele ce pot fi folosite pe balcon am sa scriu un articol in care va indic exact ce modele au cel mai bun raport calitate/pret. Rosu, verde, albastru, gri sau galben, gratarul de gradina Contento va deveni un real ajutor la prepararea frigaruilor sau mititeilor si vei face economii importante datorita preturilor reduse ce exista in aceasta perioada.

Gratar-de-gradina-Contento-300x300

Gratar de gradina Contento

Gratar-de-gradina-Contento-capac-300x300

Gratar de gradina Contento capac

One thought on “Gratare de gradina – modele usoare si cu preturi sub 200 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *