Gorenje WA74SY2B

Daca vrei ceva extravagant si modern in baia ta trebuie sa iei in calcul si unele culori mai ciudate. Am vazut pe net si unele masini de spalat ce au culoarea portocalie ca finisaj exterior. Arata bine si amplasata acolo unde trebuie reuseste sa creeze o imagine placuta si sa se asorteze in decorul baii. Gorenje WA74SY2B este finisata pe culoarea neagra si face parte din generatia nou aparuta in 2015. Se vede asta dupa cum arata, dar tine si de tehnologiile moderne de care dispune.
Este un model economic, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si asta datorita motorului modern de tipul drive. Capacitatea de incarcare este de 7 kg si stoarce rufele la 1400 rpm. Panoul de control iese putin in evidenta pentru ca are la baza aceeasi culoare, dar este usor de folosit. Displayul LCD ne ofera informatii despre programul setat, temperatura, timpul ramas sau alte setari suplimentare ce le-am stabilit.
Grila de programe este una bogata pentru acest model. Avem la dispozitie 16 programe din care putem alege setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Programul scurt are o durata de doar 17 minute si ofera o spalare rapida cu consum minim de resurse. Evolutia acestor modele a fost facuta pe partea de functii suplimentare si siguranta. Protectia impotriva inundatiilor, detectarea automata a incarcaturii, sistemul dus si cel de reglare automata a consumului sunt cateva dintre ele si usureaza activitatea de spalare oferind in acelasi timp rezultate bune si siguranta.

Gorenje-WA74SY2B-300x300

La exterior nu avem nimic de obiectat pentru ca modelul Gorenje arata chiar bine. Singurul minus ar fi daca nu preferati culoarea neagra, dar se poate gasi si pe alb foarte usor. Cuva este alcatuita din carbotech si ne ofera acces usor la interior datorita deschiderii hubloului intr-un unghi de pana la 180 grade. Pretul este si el unul bun si in banii astia primim un aparat rezistent cu functie de autodiagnoza. Are si o reducere de 24 %, asa ca un pret de circa 1500 pentru acest aparat mi se pare unul ieftin. Garantia este de 60 luni si poate fi extinsa daca doresti acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *