Gorenje W98F65/I – masina de spalat rufe de 9 kg cu 31 programe

Suntem de multe ori pusi in situatia de a alege cea mai ieftina masina de spalat, dar trebuie sa fim atenti si la ce ofera. Capacitatea de incarcare, viteza de centrifugare sau numarul de programe sunt factori importanti in alegerea optima ce se incadreaza in bugetul nostru. Gorenje W98F65/I poate spala destul de multe rufe si are incorporate tehnologii moderne cu rol in obtinerea rezultatelor buna alaturi de un consum redus de energie electrica si apa.

Caracteristicile generale care o recomanda drept o masina de spalat buna sunt: capacitate incarcare 9 kg, clasa eficienta energetica A-50%, viteza de centrifugare 1600 rpm si un numar de 31 programe ce ne permit spalarea multor tipuri de tesaturi. Observati si din poza atasata ca e vorba de una cu incarcare frontala si consider ca acestea sunt cele mai practice. Hubloul are un diametru de 43 cm si ofera o deschidere de pana la 180 grade pentru a manevra usor hainele.

Gorenje W98F65/I se remarca prin dimensiunile de 60 x 85 x 60 cm si un finisaj clasic pe alb. Are un panou de comanda scos in evidenta de culoarea neagra ce contine majoritatea  butoanelor pentru functii. Displayul LCD afiseaza informatii despre timpul ramas de spalare, programul ales precum si celelalte setari suplimentare aplicate ciclului de spalare.
Gorenje W85F44P/I e un model dotat sistemul SensoCare.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W98F65i-300x300

Detectarea automata a incarcaturii, sistemul de spalare cu dus si autodiagnosticarea sunt functii bune pe care le gasim incluse la modelul de fata. Aparatul poate fi programat sa porneasca cu o intarziere de cateva ore, ii se poate bloca accesul la tastatura impotriva celor mici si ne avertizeaza sonor la terminarea ciclului de spalare. Gorenje W98F65/I  satisface nevoile multor familii din punct de vedere al spalarii rufelor si asta pentru ca are o capacitate mare de incarcare, multe programe si un consum redus de curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *