Masina de spalat rufe Gorenje W9865E

Gorenje W9865E e un aparat potrivit pentru cei ce cauta ceva cu capacitate mare de incarcare. Sunt situatii in care avem o cantitate mai mare de rufe de spalat si asta pentru ca familia este mai numeroasa sau pur si simplu nu ai timp sa speli o cantitate normala de rufe uscate. Pe langa capacitatea buna de incarcare acest model Gorenje e unul destul de economic pentru ca este incadrat in clasa A-50%. In poza atasata se observa modul frontal de incarcare si displayul LCD alaturi de consola pentru selectia ciclului de spalare.

Cele 30 programe incluse in grila reusesc sa acopere o gama larga de necesitati in functie de natura materialelor textile. Fie ca vrem sa prespalam, sa inmuiem sau sa spalam haine delicate, din bumbac sau lana, modelul de fata e mereu pregatit cu cateva instructiuni pentru selectia optima a programului de spalare. Pentru materiale putin normale sau o cantitate redusa va recomand programul rapid de 15 minute.

La exterior masina arata foarte bine si se remarca prin dimensiunile de 85x60x60 cm. Cuva este una generoasa si ofera un acces facil la interior atat la introducerea cat si la scoaterea rufelor. Pentru ca are un motor cu inverter putem vorbi de economii importante la energia electrica alaturi de o perioada nelimitata a rotorului – acesta nu are perii ce necesita schimbare dupa un anumit timp. De remarcat este si nivelul redus de zgomot din timpul functionarii si anume de 52 db. L viteza maxima de stoarcere de 1600 rpm nivelul ajunge undeva pe la 74 db.
Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W9865E-300x300

Masina de spalat rufe Gorenje W9865E e una buna daca vrei un aparat rezistent care sa spele cu rezultate bune majoritatea tipurilor de tesaturi. Are o capacitate de incarcare care avantajeaza si dispune de un sistem interior cu dus si diagnosticare automata – in cazul unei defectiuni este afisat un cod si se stie in acest mod defectiunea exacta. Aparatul arata si foarte bine estetic si are un panou de comanda destul de simplu de utilizat cu mici instructiuni pentru selectia ciclului de spalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *