Masina de spalat Gorenje W9564P/I

Gorenje W9564P/I e o masina de spalat care ne ajuta sa facem economii importante la energie electrica pentru ca este incadrata in clasa A+++. Dupa cum puteti observa si din poza atasata e vorba de o incarcare clasica, adica in mod frontal. 9 kg rufe uscate este capacitatea maxima cu care poate fi incarcat dispozitivul, urmand ca apoi sa fie stoarse la 1600 rpm sau mai putin.

Grila de programe e una destul de bine pusa la punct si aici vorbesc de numeroase posibilitati de spalare pentru majoritatea tipurilor de teasturi: bumbac, lana, spalare manuala, program rapid, bumbac, sintetice, haine mixte, colorate, articole voluminoase, haine sport.

Gorenje-W9564P-300x300

Gorenje W9564P/I – Vezi mai multe poze cu aparatul

Gorenje W9564P/I detecteaza automat incarcatura si ajusteaza in functie de aceasta consumul de apa si energie electrica. De asemenea, autodiagnosticarea si blocarea accesului pentru cei mici sunt alte functii importante la o masina de spalat rufe premium. Functionarea silentioasa se datoreaza atat izolarii bune la interior cat si motorului economic. E vorba de un nivel de zgomot de 56 db la spalare si de 74 db la viteza maxima de centrifugare.

Gorenje W9564P/I are o constructie clasica si un finisaj pe alb. Panoul de control beneficiaza de o pozitie clasica, in dreapta intalnind displayul lcd ce afiseaza informatii despre ciclul de spalare.Hubloul are un diametru de 34 cm si beneficiaza de o deschidere la 180 grade pentru acces usor la interior.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *