Gorenje W85F44P/I – masina de spalat dotata cu tehnologia SensoCARE

Gorenje W85F44P/I ofera o spalare delicata pentru majoritatea tipurilor de tesaturi si nu doar aceasta e motivul care o recomanda drept o buna achizitie. Are un design placut, capacitate de incarcare de 8 kg si o grila bogata de programe.

Gorenje W85F44P/I stoarce cele 8 kg rufe pana la o viteza maxima de 1400 rpm si este incadrata in clasa de eficienta energetica A-40%. Observati si din poza atasata ca modalitatea de incarcare e una clasica, adica frontala. Dimensiunile de 60 x 85 x 60 cm sunt unele standard in ceea ce priveste aceste electrocasnice si o face usor de integrat alaturi de alte piese de mobilier. Din punct de vedere al zgomotului la functionare nu prea e nimic de obiectat pentru ca valoarea de 55 db mi se pare una destul de buna.

 

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W85F44PI-300x300  Cele 23 programe incluse asigura multe posibilitati de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi. Nu sunt de neglijat nici setarile pentru prespalare, inmuiere sau spalare manuala. Programul rapid (17 min) este util mai ales pe timp de vara sau cand ai de spalat o cantitate mai redusa de haine. Masina de spalat are cicluri speciale pentru tesaturi din bumbac, lana, sintetice, haine mixte sau delicate si poti ajusta si tu temperatura sau viteza de centrifugare in anumite limite.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor, cel pentru protectia la inundatii si detectarea automata a incarcaturii mi se par functii speciale ce ar trebui sa existe pe orice masina de spalat rufe moderna. Acestea se gasesc prezente si la modelul de fata alaturi de diagnosticarea automata si semnalizarea la terminarea programului.

Gorenje W85F44P/I e un model destul de nou pe piata si vine de la un brand bun pe plan de electrocasnice. Are un design placut, tehnologii moderne si consum minim de resurse alaturi de rezultate buna la spalare si curatare.

 

One thought on “Gorenje W85F44P/I – masina de spalat dotata cu tehnologia SensoCARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *