Masina de spalat rufe Gorenje W8503

Gorenje W8503 se deosebeste de modelele precedente printr-o grila mai generoasa de programe de spalare ce te ajuta la spalarea corespunzatoare a tuturor tipuri de tesaturi, haine sport sau haine delicate pentru cei mici. Observam o cantitate mare de incarcare de 8 kg, o viteza de centrifugare mai redusa fata de alte modele si anume 1000 rpm si un volum al tamburului de 65 litri. Tehnologiile moderne au dus la creearea unor motoare silentioase si economice si un astfel de motor il intalnim si pe modelul de fata si incadreaza aceasta masina de spalat ieftina in clasa de eficienta enrgetica A+++.

Pretul este unul bun mai ales ca in aceasta perioada acest produs se afla la oferta (vezi pretul redus aici) si beneficiaza de o reducere de 17 % fata de pretul initial. In acesti bani primim un aparat modern ce consuma resurse putine, dar si unul care arata bine si este dotat cu tehnologii moderne si functii de siguranta dintre care cea mai importanta mi se pare functia de siguranta pentru copii.

La exterior masina este de culoare alba, este bine finisata si proportionata datorita dimensiunilor de (IxLxA cm):85x60x60 si dispune de o consola centrala de unde se pot selecta programele. In continuarea ei se afla displayul LCD ce ofera informatii despre timpul ramas de spalare, temperatura setata si viteza ce centrifugare.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W8503

O imagine cu masina de spalat rufe Gorenje W8503

Vezi si alte imagini cu acest produs

Functiile de siguranta de care dispune W8503 sunt identice cu cele prezente la celelalte modele din aceasta gama, dar le amintim si aici pe cele mai importante: filtru curatare, autodiagnoza, sistem detectare spuma si scurgeri de apa, functie reset sau temporizare programe. Electrocasnicele ce au aparut in 2015 se aseamana mult si diferentele se fac la capacitatea de incarcare, dimensiuni sau viteza de centrifugare pentru a permite fiecaruia sa isi aleaga caracteristicile de care are nevoie mai mult. Transportul se asigura gratuit si se ofera o garantie de 60 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *