Gorenje W7623L

Atunci cand cautam o masina de spalat rufe ieftina si buna trebuie sa luam in calcul clasa de eficienta energetica si capacitatea de incarcare de care dispune. Ar mai fi de luat in calcul si modul de incarcare (frontal sau vertical) pentru ca nu toata lumea dispune de bai asa spatioasa.Capacitatea de inarcare a modelelor normale pleaca de la 7 kg si poate ajunge pana la 10 kg, iar cele slim au maxim 6 kg si asta datorita dimensiuniilor reduse. Gorenje W7623L exceleaza cam la toate punctele si reprezinta o buna achizitie daca dorim sa inlocuim modelul vechi. Are 1200 rotatii pe minut la stoarcere, 7 kg capacitate de incarcare si clasa de eficienta energetica A+++.

Ce m-a surprins la acest nou model aparut pe piata recent a fost numarul mare de programe din care putem alege la un ciclu de spalare. Are 23 setari stabilite pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, lana, sintetice, delicate, spalare manuala, program special pentru hainele sport. Nu lipseste nici programul rapid ce il poti folosi atunci cand doresti spalarea unei cantitati reduse de haine. Acesta are durata de 15 minute si functioneaza cu minim de resurse.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W7623L-300x300

Asa arata Gorenje W7623L

Pe partea dotarilor si functiilor de siguranta avem urmatoarele: detectarea automata a incarcaturii, sistem dus, filtru cu autocuratare, control supraincalzire, sistem pentru detectarea spumei si impotriva accesului copiilor, protectie la inundatii, buton pentru resetarea setarilor si semnalizare la terminarea programului. Selectarea programului se poate face din cadrul panoului de control amplsat central. Acolo avem un selector de forma rotunda si alte butoane pas cu pas pentru a selecta temperatura, viteza de stoarcere sau alte setari ce pot fi aplicate programului respectiv de spalare. Displayul LCD ne afiseaza informatii despre timpul ramas, programul selectat si etapa in care se afla masina de spalat Gorenje W7623L in cadrul ciclului de spalare.

La exterior avem un aparat ce masoare 85x60x60 cm si vine pe culoarea alb. Arata ok din acest punct de vedere, iar panoul de control are pe fundal culoarea neagra. Hubloul are un diametru de 34 cm si se deschide intr-un unghi de 180 grade pentru a permite accesul usor la interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *