Masina de spalat rufe Gorenje W7223

Mereu mi-au placut masinile de spalat ce ofera usurinta in utilizare si permit selectarea programului rapid de spalare in cel mai scurt timp. Uneori poate nu am timp sa selectez temperatura, viteza de stoarcere sau alte caracteristici ce se pot impune unui ciclu de spalare. Cu ajutorul programelor prestabilite pe tipuri de tesaturi se face usor selectia acestuia, se adauga detergent, se selecteaza (optional) temperatura de fierbere a apei si ciclul de spalare va porni in cel mai scurt timp. va prezint in cele ce urmeaza un model bun din punctul meu de vedere comparativ cu functiile ce le are inclus alaturi de pretul bun de care dispune in aceasta perioada. Masina de spalat rufe Gorenje W7223 prezinta usurinta in utilizare datorita panoului de control cu un numar minim de butoane. Diametrul hubloului este unul bun pentru a avea acces in mod rapid la introducerea sau scoaterea rufelor si aici vorbim de o dimensiune de 34 cm. Cuva este alcatuita din carbotech, iar tamburul ce are un volum de 54 litri este din inox rezistent. Tot pe partea de design mai trebuie scoasa in evidenta dimensiunea generoasa pentru usa ce ofera accesul la filtrul pompei de apa, filtru ce trebuie desfacut si curatat de 2-3 ori pe an. Consumul de apa variaza in jurul valorii de 9500 litri, iar consumul de energie pentru programul standard are valoarea de 0.67 kwh. Asadar, avem in fata o masina de spalat cu incarcare frontala ce este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ cu un design modern si ergonomic si care se va dovedi rezistenta in timp datorita materialelor de buna calitate folosite la constructia cuvei si a tamburului.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W7223

Masina de spalat rufe Gorenje W7223

Gama de programe destinate spalarii este una diversificata si poti alege cea mai buna optiune in functie de necesitatile impuse de hainele se urmeaza a fi introduse in cuva spatioasa.
Cel mai important de aici este programul eco ce ofera rezultate bune chiar si la temperatura de 30 grade. Mai trebuie amintit si programul rapid ce dureaza aproximativ 17 minute si ofera economii importante la detergent si apa, dar si la energie electrica.

Gorenje W7223 sta foarte bine si la capitolul functii suplimentare si siguranta pentru ca ofera protectie la inundatii, blocarea panoului de control pentru protectia copiilor, dar si sistemul automat pentru detectarea spumei voluminoase. Functia automata pentru detectarea greutatii incarcaturii are un rol bine definit in dozarea cantitatii de apa si detergent ce vor fi folosite in ciclul de spalare corespunzator. Incarcatura este stabilizata si dispusa in mod egal in interiorul cuvei tot cu ajutorul unui sistem caracteristic modelelor Gorenje pentru un ciclu de spalare ce se va desfasura in bune conditii, dar si pentru un nivel de zgomot ce nu va depasi 59 dB in timpul spalarii si 74 db in timpul centrifugarii hainelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *