Gorenje W6843T/S – model slim economic cu multe programe

Primul lucru care se remarca la modelul de fata este clasa de eficienta energetica A+++, asadar vorbim de un model economic care are o capacitate de incarcare putin mai redusa fara de modelele standard. Faptul ca o putem incarca cu doar 6 kg rufe nu trebuie sa fie un minus pentru Gorenje W6843T/S, pentru ca de multe ori mi s-a intamplat sa am de spalat o cantitate mai mare fata de cat ar primi programul rapid, dar mai mica decat capacitatea maxima de incarcare. Daca nu ai o familie formata din mai multi membri si iti doresti un aparat economic cu dimensiunile de 85×60×44 cm iti pot recomanda acest model slim de la Gorenje.

Dotarile suplimentare si cele de siguranta nu mai sunt o noutate pentru nimeni si mai toate modelele aparute in anul 2015 beneficiaza de cele mai noi tehnologii in domeniul spalarii si clatirii rufelor. Masina de care vorbim se conecteaza la apa rece, are dozator detergent cu trei compartimente, functie stop total si protectie la inundatii. Sunt functii importante care ajuta la optimizarea consumul de energie electrica si detergen si ofera bune rezultate in cadrul ciclului de spalare. Alte functii speciale si de siguranta: Sistem de reglare consum, functie speciala cu dus, protectie la incalzire, detectare automata pentru incarcatura, filtru cu curatare periodica si sistem pentru siguranta copiilor.
Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6843Ts-reducere-300x300

Grila de programe mi se pare una buna pentru un model slim. Avem pana la 31 programe cu setari stabilite pentru multe tipuri de tesaturi: bumbac, lana, haine delicate sau mixte, program prespalare inmuiere sau spalare manuala, clatire intensiva, delicata sau cosnum redus de energie. Selectarea programelor se face prin intermediul consolei centrale, iar displayul LCD este pus in evidenta de banda de culoare neagra ce se prelungeste pana la butonul de pornire. partea buna este ca in cadrul fiecrui program putem selecta temperatura, viteza de stoarecere sau alte setari ce le consideram utile.

La exteriror avem un aparat finsiat pe culoarea alba. Este atent construit, iar plasticul de pe panoul frontal este unul de calitate.Are un nivel de zgomot la spalare de 55 db, iar cel de la centrifugare variaza in functie de numarul de rotatii dorite si poate ajunge pana la maxim 70 db.

One thought on “Gorenje W6843T/S – model slim economic cu multe programe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *