Gorenje W6823L – model slim cu incarcare 6 kg si 15 programe

Masinile de spalat rufe Gorenje se remarca prin numarul mare de programe si tehnologii destul de avansate prezent la majoritatea modelelor. Gorenje W6823L e un model slim ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de 6 kg, clasa energetica A+++ si 1200 rpm viteza de centrifugare. Tipul asta de aparate sunt recomandate pentru baile mai putin spatioase, dar se pot monta destul de usor si sub blatul de bucatarie.

Masina de spalat rufe are o grila cu 15 programe si reuseste sa faca fata cerintelor fiecarui membru din familie: program rapid, bumbac, lana, sintetice, spalare manuala sau pentru articole sport. Daca ati mai detinut pana acum un model de la acest brand cred ca sunteti familiarizati si cu designul aparatului. Consola centrala e de forma rotuna si ajuta la selectarea programului de spalare. Mai departe intalnim displayul lcd ce afiseaza temperatura de lucru, viteza de centrifugare si celelalte setari ce pot fi aplicate prin intermediul butoanelor suplimentare.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6823L-300x300

Gorenje W6823L  – Vezi detalii complete

La exterior observam un aparat cu finisaj pe alb alaturi de un hublou gri. CA si dimensiuni e vorba de 80 x 60 x 44 cm, masina de spalat fiind potrivita pentru spatiile ceva mai reduse. Nivelul de zgomot la spalare nu va depasi 55 db, iar la centrifugare urca pana la 88 db. E un aparat potrivit pentru familiile care nu spala o cantitate mare de haine constant si vor in casa un dispozitiv economic si silentios.

Gorenje W6823L isi regleaza singur consumul de apa si energie electrica in functie de cantitatea de rufe ce este introdusa in cuva. Se realizeaza in acest mod importante economii si va fi utilizata o cantitate redusa de detergent. Alte tehnologii prezente la acet model: sistem detectare spuma, sistem siguranta impotriva copiilor, autodiagnosticare, filtru cu auto curatare si protectie la inundatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *