Gorenje W6723/S – model slim din gama 2016 foarte economic

De multe ori suntem nevoiti sa ne indreptam atentia catre o masina de spalat rufe slim si cred ca Gorenje W6723/S este solutia perfecta daca cauti un aparat economic si care sa nu ocupe mult spatiu acolo unde va fi amplasat. E vorba de o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, clasa de eficienta energetica A+++, viteza de centrifugare maxima 1200 rpm si incarcare maxima de 6 kg cu rufe uscate.

Gorenje W6723/S ne pune la dispozitie 23 programe de spalare si cred ca aceasta grila satisface destul de multe cerinte pe plan de spalare si curatare a rufelor: bumbac, lana, sintetice, extra-clatire, spalare intesiva, program rapid, program economic, prespalare, spalare manuala, etc.

Gorenje-W6723S-300x300

Masina de spalat rufe Gorenje dispune de detectare automata a incarcaturii (cantareste cantitatea de rufe si in functie de aceasta asigura necesarul de apa si detergent), pornire intarziata, semnalizare acustica la terminarea programului. La exterior gasim un aparat finisat complet pe alb ce are un hublou destul de generos si care beneficiaza de o deschidere larga pentru introducerea si scoaterea rapida a rufelor. Este un aparat silentios, nivelul de zgomot la spalare ajungand pana la 56 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *