Masina de spalat rufe Gorenje W6423/S – uita de spalatul manual

Forumurile sunt principalele medii unde ma informez inainte de achizitia unui electrocasnic. Gorenje W6423/S este in opinia mea o masina de spalat performanta si recomandata chiar si pentru familiile mai numeroase. Are o capacitate de incarcare de 6 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si o clasa energetica economica(A+++).

Modelele apartinand acestui brand beneficiaza de multe tehnologii moderne pe plan de spalare ori siguranta. Astfel, detectarea automata a incarcaturii, sistemul dus sau cel pentru reglarea consumului asigura un consum optim si o functionare in parametrii in cazul oricarui ciclu de spalare. Sistemul detectarii de spuma, blocarea accesului la usa in timpul functionarii si protectia la inundatii asigura o siguranta sporita in timpul functionarii.

Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6423S-300x300

Grila de programe are incluse pana la 23 setari ce se diferentiaza prin temperatura de lucru sau modul de rotatie al tamburului. Bumbacul, lana sau sinteticele benficiaza de programe speciale ce pot fi ajustate in functie de preferinte. De asemenea, se poate reduce si timpul de spalare prin apasarea butonului adecvat asta in cazul in care dorim mai repede hainele spalate. De un real ajutor este si programul rapid pentru ca are o durata de 17 minute si ofera rezultate bune la o cantitate mica de tesaturi. Funtia reset ne ofera posibilitatea sa resetam toate setarile chiar si daca ciclul de spalare a pornit. Vezi si Gorenje W6843T/S.

Gorenje W6423/S emite un sunet carcteristic la terminarea programului si poate fi setata sa porneasca cu o intarziere de cateva ore. Masoara 85x60x44 cm din punct de vedere al dimensiunilor. E un aparat cu un design reusit, hublou cu diametrul de 34 cm si cu o deschidere completa pentru o incarcare si descarcare usoara. Pretul este unul corect pentru acest produs avand in vedere brandul si specificatiile complete. V-o recomand daca cautati o masina de spalat rezistenta care sa nu coste mai mult de 1250 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *