Gorenje W6222/S – la pretul de 1200 lei

Chiar daca este un model slim si vine la un pret redus, parerile citite la unele comentarii despre Gorenje W6222/S sunt pozitive, iar faptul ca are dotari de top si face parte din generatia noua 2015 intaresc faptul ca avem in fata un electrocasnic bun. Masina de spalat se incarca frontal cu pana la 6 kg rufe uscate, are 1200 rpm viteza de stoarcere si clasa energetica A++. Nu prea imi plac modelele ce se incarca vertical, dar daca spatiul nu iti permite deschiderea usii iti recomand sa te indrepti catre aceste modele.

Referitor la grila de programe nu prea este nimic de comentat. Avem programe pentru orice tip de tesatura(bumbac, lana, sintetice, haine delicate sau mixte sau cele ce necesita o spalare manuala) si program rapid de 15 minute pentru o cantitate mai mica de haine si pentru economii bune la detergent si apa. Setarile stabilite pentru extra-clatire, prespalare, inmuiere sau centrifugare intensiva completeaza grila de programe la modelul de fata. Selectarea programelor se face simplu si rapid cu ajutorul consolei centrale. Celelalte setari se pot verifica prin intermediul displayului LCD amplasat la vedere.

V-am mai spus ca mi-am indreptat atentia in ultimul timp catre acest brand si asta pentru ca are multe functii si dotari de siguranta: sistem dus, detectare automata a cantitatii de rufe, selector centrifugare, sistem de reglare pentru consum, sistem detectare spuma si cel pentru protectia impotriva celor mici, functie reset, programare intarziata, control supra-incalzire si filtru cu auto-curatare. Tehnologia moderna ne aduce un motor universal economic si silentios, control pentru nivelul de apa, pentru stabilitate si protectie la inundatii, SensoCARE si sistemul ECO.
Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6222S-300x300

La exterior vorbim de un aparat de culoare alba si de dimensiuni reduse (85x60x44). Este perfect pentru baile ce nu au o suprafata asa mare, dar isi face bine treaba si la familiile mai putin numeroase. Am observat ca unele modele obisnuite au capacitatea de incarcare de 7 kg, asa ca ne putem lipsi de un kilogram in plus la ciclul de spalare pentru economii importante la energia electrica, apa sau detergent. Alte detalii tehnice: consum anual de apa de 9240 litri, diametru hublou 34 cm, deschidere hublou 180 grade, volum tambur inox 43 litri, material cuva Carbotech, nivel de zgomot la spalare 56 db si la centrifugare de 70 db. Produsul este nou, are un pret de aproximativ 1200 lei (redus de la 1486lei), beneficiaza de transport gratuit si perioada de garantie de 60 luni (nu se poate extinde.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *