Gorenje W6202S – masina de spalat rufe ieftina cu incarcare 6 kg

Gorenje W6202S e un electrocasnic potrivit daca nu vrei sa investesti prea mult intr-un aparat ce are utilitate in spalarea rufelor. Capacitatea de incarcare este de 6 kg, rufele putand fi stoarse apoi la 1000 rpm. Aparatele de mici dimensiuni (slim) sunt recomandate pentru incaperile nu prea spatioase sau atunci cand avem de spalat cantitati mici de rufe saptamanal.

Grila de programe ne pune la dispozitie 18 posibilitati de spalare: extra clatire, inmuiere, program rapid, program pentru bumbac, lana, haine sintetice sau pentru cele ce necesita o spalare manuala.

Gorenje W6202S are un design asemanator cu modelele precedente: culoare de finisaj alba, panou de control cu consola rotunda pentru selectia programelor si butoane pentru a selecta viteza de centrifugare sau temperatura de lucru. 85 x 60 x 44 cm sunt dimensiunile care caracterizeaza la exterior masina de spalat rufe slim Gorenje. Hubloul are un diametru de 34 cm, deschiderea fiind de 180 grade.Masina-de-spalat-rufe-Gorenje-W6202S-300x300

Chiar daca are o constructie slim, Gorenje W6202S dispune de tehnologii moderne pe plan de spalare: dozator detergent cu 3 compartimente, control al stabilitatii, tehnologie Use Logic, sistem de economisire pentru detergent. Probleme aparute pe timpul functionarii se solutioneaza destul de usor datorita functie de diagnosticare automata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *