Gorenje VCED01TBKRCY – aspirator fara sac cu filtru Hepa performant

Pentru o aspirare corecta a covoarelor si fara prea mult efort va recomand Gorenje VCED01TBKRCY. Este vorba de un aspirator ce lucreaza in mediile uscate si care dispune de un bun raport calitate pret. Puterea de aspirare este asigurata de un motor cu puterea de 1200 w destul de silentios si care reuseste sa ofere o aspirare buna indiferent de suprafata.

Capacitatea recipientului de colectare ajunge pana la 2 litri. Acesta se detaseaza destul de usor si se poate spala sub jet de apa rece. Lucrul cu aspiratorul este unul destul de placut pentru ca ofera o aspirare pe o suparafata mare datorita cablului lung de 5 m si derulatorului automat.

Gorenje VCED01TBKRCY beneficiaza de un aspect modern si are in componenta plastic de calitate pe baza culorilor negru si rosu. Tubul telescopic este unul metalic, peria de aspirare avand un sistem modern pentru o aspirare completa a prafului sau corpurilor straine. Partea de filtrare are la baza un filtru Hepa performant, iar nivelul de zgomot la functionare ajunge pana la valoarea de 80 db.

Gorenje-VCED01TBKRCY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *