Gorenje Starck NRK612ST – combina frigo cu sistem de racire NoFrost Plus

Gorenje Starck NRK612ST uimeste prin designul exterior si isi gaseste destul de usor locul atat intr-o bucatarie normala cat si in una open-space. Finisajul are la baza culoarea gri, iar de un design futuris beneficiaza si manerele pentru deschiderea usilor. Pentru incorporare sau amplasament trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 185 x 60 x 64 cm si deschiderea usilor doar pe partea dreapta.

Spatiul interior ofera suficient spatiu chiar si pentru familiile mai numeroase. E vorba de un volum total de 307 litri. Frigiderul beneficiaza de 222 litri si dispune de 4 rafturi din sticla si compartiment special pentru fructe si legume. No Frost Plus este sistemul modern de racire, un derivat de la cunoscutul No Frost Clasic. Acesta asigura circulatia aerului ionizat si previne in acest mod alterarea mancarii si pastrarea indelungata a fructelor si legumelor. AdaptTech adapteaza rapid racirea interiora atunci cand usa este deschisa pentru a pastra o temperatura optima indiferent de timpul cat aceasta este deschisa. CrispZone este lada de fructe si legume ori branzeturi ce beneficiaza de un volum ceva mai mare comparativ cu vechile modele. Aici umiditatea optima are un cucant de spus in pastrarea indelungata a produselor in bune conditii.

Combina-frigorifica-Gorenje-Starck-NRK612ST-300x300

Congelatorul beneficiaza de 85 litri spatiu pentru depozitare si acelasi sistem modern de racire. Capacitatea de congelare este destul de buna aici, Gorenje Starck NRK612ST reusind sa congeleze destul de rapid cantitati ceva mai mari de carne. Utile sunt si functiile ECO (se poate folosi atunci cand nu prea avem alimente in frigider pentru a beneficia de un consum redus de energie electrica), congelare rapida si sistemul automat de avertizare pentru usa lasata deschisa. Autonomia in cazul lipsei curentului are valoarea de 18 ore, asa ca avem timp suficient pentru a ne asigura de integritatea alimentelor interioare. Nivelul de zgomot redus (42db) se datoreaza in primul rand compresorului economic, dar si izolarea interioare are un cuvant de spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *