Gorenje Simplicity GV6SY2W

V-am mai spus ca sunt adeptul masinilor automate de spalat vase in pofida spalarii manuale. Si asta pentru economiile ce le pot face la detergent si apa. Gorenje Simplicity GV6SY2W dispunde de tehnologii moderne ce ii asigura rezultate bune fara consum prea mare de apa sau energie electrica. Partea buna mi se pare si sistemul 3 in 1 care detecteaza automat genul de detergent folosit si aplica sau nu agentul de clatire pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Modelul esconomic are si el o importanta deosebita pentru ca consuma cu pana la 40% fata de programul standard. Este util cand avem nevoie urgent de vase curate sau spalam o cantitate mica si nu sunt asa murdare.

Modelul nostru este complet incorporabil si are dimensiunile de 81.8 x 59.8 x 57. Arata bine in cadrul mobilei de bucatarie, la exterior se observa doar manerul de tragere pentru usa. Pare ca un sertar obisnuit ce ascunde un electrocasnic ce ar trebuie sa existe in orice camera de gatit.Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, iar la spalare si clatire avem clasa A. Se poate incarca cu pana la 12 seturi si are 4 nivele de temperatura si 6 programe din care putem sa il alegem pe cel ce se preteaza in functie de cerintele noastre: intensiv, rapid, inmuiere, 3 in 1, etc.

Gorenje-Simplicity-GV6SY2W-300x300

Principalele avantaje oferite de Gorenje GV6SY2W sunt legate de tehnologii cum ar fi: diagnosticare, sistem anti-inundatie, filtru cu auto curatare, indicator eroare si pentru clatire. la interior avem spatiu suficient pentru multe vase. Cele doua cosuri sunt reglabile pe inaltime si ne permit sa le adaptam in functie de necesitati. panoul de control isi face aparitia atunci cand deschidem usa pentru ca este pozitionat in partea superioara. Aici avem posibilitatea selectarii programului, temperaturii, pornirea intarziata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *