Combina frigorifica Gorenje RK6192AW – foarte economica si spatioasa

Ce parere aveti de o o combina frigorifica spatioasa si incadrata in clasa de eficienta energetica A++ ce are pretul de aproximativ 1600 lei? Pare alegerea perfecta pentru multi dintre noi atunci cand decidem sa inlocuim modelul vechi de frigider si suntem in cautarea unui produs nou, care sa vina cu garantie, sa fie de la un brand ok si sa aiba sistem de racire modern de tip NO FROST. Cam aceste caracteristici le ofera Gorenje RK6192AW.

Frigiderul este spatios, avand un volum de 229 litri. Are patru compartimente din care doua sunt reprezentate de cele speciale pentru fructe si legume sau branzeturi. Rafturile sunt alcatuite din sticla rezistenta. Congelatorul are un volum de 95 litri si aici intalnim trei rafturi ce gliseaza pentru o deschidere usoara.

Gorenje-RK6192AW-economica-300x300

La exterior vorbim de un aparat simplu, de culoare alba. Usile se deschid pe partea dreapta, dar sunt si reversibile, asta inseamna ca le puteti modifica dupa preferinte sau necesitati. Dimensiunile modelului Gorenje sunt unele normale pentru un frigider inalt si aici vorbim de 185x60x64 centimetri. La interior intalnim un sistem de iluminare precum si un termostat reglabil pentru a ajusta temperatura de racire.Functia ECo si sistemul antibacerian sunt alte caracteristici ce completeaza dotarile moderne ale modelului nostru. Ca si alternativa la acest produs v-as sfatui sa cititi caracteristicile pentru Gorenje NRK6191TX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *